ENGLISH        |        DEUTSCH

NOVOSTI

13.09.2010.
Radovi na objektu Sportska dvorana Laktaši uspješno se privode se kraju

Završetak radova grijanja, hlađenja i ventilacije na objektu SD Laktaši je planiran do kraja septembra.

03.09.2010.
Potpisan ugovor o ventilaciji lokala i garaža sa preduzećem "Tehnosint" iz Laktaša

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. ugovorilo je sa preduzećem "Tehnosint" Laktaši izvođenje radova ventilaciji lokala i garaža na Stambeno-poslovnom objektu u Bulevaru Desanke Maksimović u Banjoj Luci.

25.08.2010.
Potvrđena primjena sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008

Sertifikaciono tijelo TÜV SÜD Management Srevice GmbH potvrdilo da je preduzeće "Termomontaža"A.D. iz Banja Luke, za oblast "Projektovanje, prodaja, montaža i održavanje termo-energetskih instalacija i postrojenja", uvelo sistem upravljanja kvalitetom i da ga uspješno primjenjuje.

Sertifikat ISO 9001:2008

20.08.2010.
Završetak radova na objektu Centra za radio terapiju Kliničkog centra u Banjoj Luci

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. uspješno je završilo izvođenje radove montaže mašinskih instalacija u Centru za radio terapiju Kliničkog centra u Banjoj Luci.

26.07.2010.
Potpisan ugovor o adaptaciji objekta CJB u Banjoj Luci

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. potpisalo ugovor o montaži ventilacije i kanalske mreže na adaptaciji objekta CJB Banja Luka.

17.05.2010.
Potpisan ugovor o izvođenju instalacije parovoda u Rafineriji nafte Brod

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. potpisalo ugovor o izvođenju instalacija parovoda, toplovoda i cjevovoda za kondenzat radi priključenja na postojeći parovod u Rafineriji nafte Brod.

11.05.2010.
Potpisan ugovor o izvođenju instalacija toplinskoj podstanici u Rafineriji nafte Brod

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. potpisalo ugovor o izvođenju mašinskih instalacija sa pratećom automatikom u toplinskoj podstanici laboratorije u Rafineriji nafte Brod.

19.03.2010.
Potpisan ugovor o izvođenju instalacija u Kliničkom centru Banja Luka

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. potpisalo ugovor o montaži mašinskih instalacija na objektu Klinički centar Banja Luka ( Centralni medicinski blok Jug – Radio terapija).

10.03.2010.
Dogovoreni radovi na objektu Soba za razmjeravanje u pogonu “Hemofarm” u Banjoj Luci

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. dogovorilo je izvođenje radova klimatizacije na objektu Soba za razmjeravanje u pogonu “Hemofarm” u Banjoj Luci. Potpisivanje ugovora očekuje se u narednim danima.

01.03.2010.
Ugovoreni radovi na objektu Sportske dvorane u Laktašima

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. ugovorilo je izvođenje radova grijanja, klimatizacije i ventilacije na objektu Sportske dvorane u Laktašima. Radi se o višenamjenskoj sportska dvorani površine cca 6.500 m2 sa 3.000 mjesta za sjedenje.

24.02.2010.
Ugovoreni radovi na Poslovnom objektu – Blok “B” Objekat “1” Lamela”G” – Aleja centar u Banjoj Luci

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. ugovorilo sa GP “Krajina” a.d. je izvođenje radova grijanja, klimatizacije i ventilacije na Poslovnom objektu – Blok “B” Objekat “1” Lamela”G” – Aleja centar u Banjoj Luci.

19.02.2010.
Radovi klimatizacije i ventilacije u centralnoj laboratoriji u Rafineriji nafte Brod nalaze se u završnoj fazi

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. privodi kraju radove klimatizacije i ventilacije na objektu Centralna laboratorija u Rafineriji nafte Brod.

25.01.2010.
Radovi na Poslovnom objektu Upravna zgrada GP “Krajina” po planu

Radovi grijanja, hlađenja i ventilacije na Poslovnom objektu Upravna zgrada GP “Krajina” u Banjoj Luci teku planiranom dinamikom.

24.12.2009.
Ugovoreni radovi na objektu Centralne laboratorije u Rafineriji nafte Brod

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. ugovorilo izvođenje radova klimatizacije i ventilacije u objektu Centralne laboratorije u Rafineriji nafte Brod. Cilj ruske kompanije „Zarubežnjeft“ je uvođenje najsavremenije tehnologije za preradu nafte i opremanje nove laboratorije kako bi derivati iz Rafinerije nafte u Brodu zadovoljili najviše standarde u ovoj oblasti.

14.12.2009.
Ugovoreni radovi na Poslovnom objektu Upravna zgrada GP “Krajina” u Banjoj Luci

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. ugovorilo izvođenje radova grijanja, klimatizacije i ventilacije u Poslovnom objektu Upravna zgrada GP “Krajina” u Banjoj Luci.

09.12.2009.
Ugovoreni radovi na rekonstrukciji kotovnice u pogonu “Hemofarm” u Banjoj Luci

Preduzeće TERMOMONTAŽA A.D. ugovorilo izvođenje radova rekonstrukcije kotlovnice u pogonu “Hemofarma” u Banjoj Luci.

22.10.2009.
Promotivni film Termomontaže

Termomomtaža je napravila korak naprijed u predstavljanju svoje djelatnosti na domaćem i inostranom tržištu izradom promotivnog filma. Ovaj posao uspješno je priveden kraju. Marketing agencija Advanced Systems Design iz Banjaluke koja je već izradila novu internet stranicu naše kompanije kao i katalog referenci i ovaj posao je završila na obostrano zadovoljstvo.

Promotivni film govori o istoriji Termomontaže, njenoj organizaciji, ciljevima i poslovnoj politici, kao i do sada završenim poslovima.
Film možete pogledati ovdje.

22.10.2009.
Novi katalog referenci naše firme

U saradnji sa marketing agencijom Advanced Systems Design iz Banjaluke objavili smo novi katalog referenci naše firme. Katalog je izrađen u A4 formatu, u punom koloru i ima 20 stranica. Sadrži profil kompanije i referentnu listu objekata na kojima smo radili.
Katalog u .pdf formatu možete preuzeti ovdje.22.10.2009.
Nova internet stranica Termomontaže

Dobili smo novu internet stranicu. Saradnja po pitanju ovog posla nastavljena je sa agencijom koja je izradila i prethodnu internet stranicu naše firme, Advanced Systems Design iz Banjaluke. Nadamo se da ćete na našoj novoj stranici brzo i lako pronaći sve one informacije o nama koje vam budu potrebne.
Za dodatne informacije možete nas i kontaktirati putem naše internet stranice ukoliko posjetite podstranicu .


20.10.2009.
Radovi na poslovnom objektu “Integra” teku planiranom dinamikom

Počelo dizanje i montaža klima komora i rashladnih mašina na krovu Poslovnog objekta “Integra” u Banjoj Luci. Radovi teku planiranom dinamikom, a završetak radova je planiran za kraj godine.
14.10.2009.
Završeni radovi na Bazenu “Incel” u Banjoj Luci

Preduzeće TERMOMONTAŽA AD uspješno završilo izvođenje radova sistema solarnog grijanja i klimatizacije kancelarija na Bazenu “Incel” u Banjoj Luci, projektovanom po standardima Svjetske plivačke i vaterpolske federacije.
12.10.2009.
Ugovoreni radovi u Hemofarmu Banja Luka

Preduzeće TERMOMONTAŽA AD ugovorilo je izvođenje mašinskih radova na rekonstrukciji “Pogona čvrstih formi”u Banjoj Luci.

30.09.2009.
Rekonstrukcija Hotela “Kardial” u Tesliću nalazi se u završnoj fazi

Preduzeće TERMOMONTAŽA AD privodi kraju radove grijanja, klimatizacije i ventilacije na Hotelu “Kardial” najvećem hotelskom kapacitetu "Banje Vrućice" kod Teslića, čija će ponuda nakon rekonstrukcije biti u skladu sa zahtjevima evropskog gosta, i svakako postati najpoznatiji i najposjećeniji ovakav centar ne samo u BiH, već i ovom dijelu Evrope.24.08.2009.
Radovi na objektu Radnički dom “Drvar” po planu

Preduzeće TERMOMONTAŽA AD privodi kraju radove grijanja, klimatizacije i ventilacije na objektu Radnicki dom u Drvaru. Završetak radova planiran za 10.novembar 2009.
07.07.2009.
Počeli radovi na sanaciji i adaptaciji ANURS u Banjoj Luci

Preduzeće TERMOMONTAŽA AD počelo sa izvođenjem radova na mašinskim i termotehničkim instalacijama (instalacija grijanja i hlađenja, rashladna oprema, podstanica, vazdušno grijanje i ventilacija) na sanaciji i adaptaciji objekta Akademija nauka i umjetnosti Republike Srpske u Banjoj Luci.20.07.2006.
Dobili smo sertifikat ISO 9001:2000

Sertifikaciona kuća TÜV Rheinland, Njemačka je 9., 10. i 11. maja 2006. godine vršila ocjenjivanje funkcionisanja sistema menadžmenta kvalitetom našeg preduzeća. Time smo zvanično dobili SVJETSKI PRIZNATI SERTIFIKAT ISO 9001:2000.

[   naslovna   |   o nama   |   novosti   |   reference   |   kontakt   |   projektovanje   |   proizvodnja   |   montaža   ]

©2009 Termomontaža AD Banja Luka. Sva prava zadržana!