ENGLISH        |        DEUTSCH

O NAMA

Politika kvaliteta

Savremeni uslovi poslovanja svakodnevno nameću sve strožije zahtjeve klijenata, kako po pitanju kvaliteta proizvoda i usluga, tako i po pitanju organizacije i odnosa prema njima samima. Standardi koji se pri tome moraju poštovati sve su zahtjevniji, što dodatno usložnjava ionako složene poslovne procese.

Usvojili smo politiku kvaliteta, a u prvoj polovini 2006. godine dobili i sertifikat ISO 9001:2000. Svoje povjerenje poklanjaju nam svi oni investitori kojima je stalo do maksimalnog kvaliteta izvršenih radova, kvaliteta ugrađenih materijala i pouzdanosti sistema.

Najbolju sliku o našem poslovanju daje veliki broj naših zadovoljnih klijenata u zemlji i okruženju. Svoje povjerenje poklonili su nam mnogi, počev od Vlade Republike Srpske, Kabinet predsjednika i Akademija nauka Srpske, Grad Banja Luka, Uprava za indirektno oporezivanje, Raiffeisen Banka, Hypo Alpe Adria Bank, Hemofarm, tržni centri Pevec i Merkator, Tržnica Banja Luka, Opština Laktaši, Banjalučka pivara, Aerodrom Banja Luka... Naši sistemi postavljeni su i u mnoge stambeno-poslovne objekte, hotele, banjske komplekse i druge objekte. Od mnogih objekata širom Evrope, na kojima su radili naši radnici, pomenimo samo objekte firmi Bosch, Daimler Chrysler i Audi u Njemačkoj, te poslovne, stambene i objekte banaka u Rusiji i mnoge druge. Zadovoljni klijenti su nam jedino mjerilo kvaliteta našeg rada. Mi želimo da tako i ostane.

Mjerilo kvaliteta našeg rada su i finansijski pokazatelji. Iz godine u godinu, ostvarujemo povećanje profita, što nas svrstava u red malobrojnih kompanija u našoj zemlji koje se time mogu pohvaliti. U uslovima kada na poslovanje utiče veoma veliki broj negativnih spoljašnjih i unutrašnjih faktora, konstantno povećanje dobiti posmatramo kao rezultat vrijedan pažnje. Naša strategija razvoja taj rast definiše kao jedan od ključnih strateških ciljeva. Još jedan od strateških ciljeva koje smo definisali je i širenje tržišta u zemlji i inostranstvu, gdje naše interese zastupaju naša predstavništva u Njemačkoj, Rusiji i Sloveniji. Ona su naša veza sa tržištima na kojima želimo pokazati svoju snagu i kvalitet, a na kojima smo prisutni već dugi niz godina.

[   naslovna   |   o nama   |   novosti   |   reference   |   kontakt   |   projektovanje   |   proizvodnja   |   montaža   ]

©2009 Termomontaža AD Banja Luka. Sva prava zadržana!